Ah-potilaat
Tietoa ja tukea arjen eri tilanteissa
FI | SE | EN

Jäsentapaamiset

Yhdistyksen jäsenet tapaavat isommalla porukalla vuosikokouksessa ja jäsenten aktiivisuudesta riippuen pienemmillä porukoilla ympäri vuoden.

Yhdistys tukee alueellisten tapaamisten järjestämistä taloustilanteen mukaan. Alueellisen tapaamisen tukimahdollisuuksista saa lisätietoa puheenjohtajalta.

Hirschprung-aluetapaaminen 2011

Pirkanmaan hirschprung-aluetapaaminen 2011 ajoittui ajalle 15. - 17.7.2011. Tuolloin 10 osittain toisilleen tuntematonta perhettä sovitusti Sääksmäen Pappilanniemessä. Iltapäivä ja ilta meni tutustuessa ja jutellessa, saunoessa ja uidessa sekä hyvässä seurassa elämää ja erilaisia kokemuksia pohtiessa makkaranpaiston ja iltapalan siivittämänä. Porukka oli osittain toisilleen ennestään tuttua (aikaisemmin oli tavattu sopeutumisvalmennuskurssilla ja sen perusteella kerätyn sähköpostilistan mukaan oli alettu järjestää jo toistamiseen perinteeksi muodostunutta oma-aloitteista aluetapaamista). Mukaan tuli tällä kertaa muutama uusi asiasta kiinnostunut perhe ja se toi lisää sisältöä tapaamiseen. Myös uudet tuttavuudet pääsivät sisään porukkaan hyvin ja olivat tyytyväisiä tapaamisen annista.

Majoittuminen perjantain ja lauantain välisenä yönä tapahtui osittain opistotasoisessa majoituksessa. Lauantaiksi olimme varanneet grillauspaikan ja sisäänpääsyn Kiviniityn kotieläinpuistoon Sastamalaan ja siellä nähtiin kaikenlaisia eläimiä. Härkä ja hevoset kiinnostivat paljon. Lapset saivat ajella sähkömönkijöillä ja pomppia trampoliineilla sekä pomppulinnassa. Järjestimme omin voimin pienimuotoisen piknikin ja grillailimme ja söimme hyvin.

Totesimme jälleen, että näitä vertaistukitapaamisia kannattaa järjestää myös jatkossa. Ensi kesän tapaamisesta onkin siis jo alustavasti sovittu ja se järjestetään mahdollisesti Uudella maalla ja kutsutaan kokoon paikallisten perheiden voimin, kuten tämäkin tapaaminen yhteistyössä tehtiin. vuoden 2012 aluetapaamisen ajaksi on kaavailtu jälleen heinäkuuta.

Pari perhettä suuntasi sunnuntaina vielä Särkänniemeenkin ja vietti siellä hauskan päivän.

Yhteistyössä AH-Potilaat ry, joka toimi tapahtuman suurimpana sponsorina sekä aktiiviset vanhemmat “järjestystoimikunnassa”. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille ja tapahtuman järjestämisen mahdollistaneille tahoille ja henkilöille.